Contact met Centrum Seksueel Geweld

Het Centrum Seksueel Geweld is een plek waar slachtoffers van een nare seksuele ervaring (online of offline) de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben: forensische, medische en psychische hulp.

Contact na seksueel geweld

Heb jij een nare seksuele ervaring meegemaakt – online of offline – en heb je hulp nodig? Dan kun je met ons bellen, chatten of mailen.

Professionals - contact met regionaal CSG

Als professional kun je te maken krijgen met een slachtoffer van seksueel geweld. Heb je hier vragen over? Of heb je zorgen over iemand en wil je even sparren? Bel dan gerust het Centrum Seksueel Geweld bij jou in de buurt. Zie onze pagina voor professionals.

Chatten met één van onze professionals kan ook.

Goed om te weten: ook voor folders of ander promotiemateriaal van het CSG kun je terecht bij het CSG bij jou in de regio.

Scholieren en studenten

Scholieren en studenten kunnen voor meer informatie terecht op deze pagina. Heb je een specifieke vraag voor of over het CSG, bijvoorbeeld voor een interview of onderzoek, neem dan contact op met het CSG bij jou in de regio. De contactgegevens vind je hier.
Let op: ook studenten journalistiek wordt verzocht contact op te nemen met het CSG in de eigen regio.

Media

Journalisten kunnen contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: communicatie@centrumseksueelgeweld.nl.

Kijk ook op deze pagina voor onder andere aftitelkaarten voor programma’s en documentaires.

Ben je van de regionale pers? Kijk dan hier voor de contactgegevens per regio.

Digitale nieuwsbrief

Het Centrum Seksueel Geweld brengt vier keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit. Aanmelden doe je via de knop hieronder.

Downloads

Ben je op zoek naar meer informatie over seksueel misbruik en/of het Centrum Seksueel Geweld? Bekijk dan deze pagina. Hier vind je onder andere onze folders, boekjes en video’s.

Steunen met een donatie

Draag jij het Centrum Seksueel Geweld een warm hart toe en wil je ons werk steunen met een donatie? Dat kan! Klik op onderstaande button om naar onze donatiepagina te gaan.

Het Centrum Seksueel Geweld bevindt zich in alle regio’s van Nederland. Er is dus altijd hulp in de buurt.

Direct hulp nodig? Bel snel 0800-0188